Tisak

TISKAMO SVE OSIM NOVCA

Digitalni tisak

Digitalni tisak je bez sumnje jedan od najbrže rastućih segmenata industrije u posljednjih nekoliko godina. Tehnologija se razvijala u nevjerojatnom ritmu i sada sazrijeva. Donedavno smo tek zagrebali površinu onog što je moguće, otkrivajući široke mogućnosti. Danas se ne nazire kraj primjenama. Ako se nešto može otisnuti velika je vjerojatnost da se može digitalno otisnuti. Brošure, posteri, baneri, letci, pisma, priručnici, ambalaža, lista je neograničena. Digitalna tehnologija ne samo da pruža alternativu tradicionalnom tisku, ona omogućuje aplikacije koje ranije nisu bile ostvarive.
Digitalna tehnologija omogućava da svaki pojedinačni otisak bude drugačiji, omogućava i ubrzava istinsku individualizaciju. Omogućava promjene u posljednjem trenutku, ekonomično tisakanje malih kao i velikih naklada visoke kvalitete. Nudi mogućnost distribuiranog tiskanja u obliku print-ready datoteka koji u digitalnom obliku mogu biti poslani na lokalne tiskarske strojeve širom svijeta. Tiskanje po želji što, kada i gdje, postala je svarnost. Tiskati samo što je potrebno, omogućava izbjegavanje neiskorištenih zaliha, omogućava ekonomično tiskanje i istovremeno smanjuje štetni utjecaj na okoliš. Digitalna tehnologija ne samo da mjenja način tiskanja već i način na koji komuniciramo.>


Tehnologija

Istovremeni tisak obostranog punog kolora u 5/5 koji omogućuje dodatak spot boje. Istovremeni obostani tisak omogućuje savršeno uklapanja prednje i zadnje strane. Dva integrirana desintometra pružaju konstantnu kontrolu otisaka i pružaju garanciju kvalitete od prvog do zadnjeg otiska.

Materijali

Papir premazni i nepremazni, sintetički materijali, tekstil, folije, samoljepljive folije, novinski papiri težine od 40 do 350 g/m².

Format

Širine od 320 do 500 mm — dužina ograničena dužinom materijala u roli, što pretpostavlja standardne formate A4, A3, A3+, A2, B3,B2, kao i banere neograničene dužine, i mnoštvo nestandarnih formata koji se mogu naći unutar širine otiska od 483 mm i neograničene dužine.

Offsetni tisak


Tiskarska djelatnost obuhvaća ove vrste tiska: Tisak knjiga, merkantilne robe, račune, otpremnice, primke, izdatnice, zaključnice, memorandume, listovni papir, kuverte, uplatnice, isplatnice, naljepnice, etikete, radne dnevnike, posjetnice ambalaže: kao na primjer kutijice za kozmetiku i sl. Izrada prospekata: raznih kataloga, programa, pozivnica, ulaznica i sl. Prigodnih novogodišnjih programa; izrada rokovnika, čestitki, kalendara, reklamnih kocki, stolnih kalendara, mapa, postera i sl. Ako su vam potrebni natisci na papir, platno, plastiku, kožu, otisci u sitotisku, tu smo mi, da dovedemo vaše potrebe do ostvarenja. Izrađujemo tisak s numeracijom i perforacijom, blinddruck, štancanje.

KnjigovežnicaKnjigovežnica pruža usluge uvezivanja knjiga i to: tvrdi uvez, meki uvez (binder) i spiralni uvez kalendara, rokovnika, bilježnica i blokova, usluge uvezivanja poslovne dokumentacije: knjigovodstvenih kartica, godišnjih izvještaja, Narodnih novina i drugih službenih glasnika, diplomskih radnji, naučnih i istraživačkih radova, uvez u kožu, platno, eko kožu, restauracija i popravak, preuvez starih knjiga. Također izrađujemo različite vrste kutija za odlaganje poslovne dokumentacije (registratore), mape raznih veličina, tuljce za diplome. Nudimo usluge kaširanja i plastificiranja. Osim navedenog, u stanju smo realizirati i sve ostale vaše individualne potrebe iz domene ove knjigovežničke djelatnosti.

Tisak velikih formataTisak velikih formata (do širine 320 cm) - za tisak plakata, zastava, mashova, pvc naljepnica, cerada, bannera i ostalog. Naši printeri koriste više tehnologija - ekosolventna, sublimacijska i vodena baza; njihovo korištenje ovisi o materijalu na koji tiskamo. Strojevi printaju na papir, ceradu, mash ili pvc foliju do širine 320 cm ili varenjem i šivanjem - neograničeno! Printamo na rezoliciji od 360 do 1440 dpi za besprijekornu foto kvalitetu.

Za detaljnije informacije ili ponude, obratite nam se ovdje.