Izrada I Održavanje Web Stranica

Page Subtitle

Uzimamo mjeru i šivamo vam WEB

Široka ponudu web stranica, od malih statičnih, do kompleksnih web rješenja.

Ukoliko nemate potrebu za svakodnevnim ili tjednim ažuriranjem sadržaja same stranice tada je za Vas najbolji izbor statički Web sa manje ili više podstranica, na kojem se mogu naći informacije o Vašoj djelatnosti, uslugama i slično. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika, ili nas možete angažirati da izmjene i dopune obavljamo za vas. Ako vam je potrebna stranica za online prodaju Web shop ili Web portal, u tom slučaju Vam preporučamo "CMS" sustav, koji Vam omogućava da uz pomoć administrativnog panela možete administrirati glavninu vašeg WEB-a, uključujući tekstove i slike, a sve izmjene ili dopune sadržaja i materijala možete administrirati s bilo kojeg računala koji ima pristup Internetu. Za svaki projekat pažljivo biramo poruku koja će imati maksimalan odjek. Naš rad kroz razne discipline uključuje dizajn identiteta, web dizajn i razvoj.

Izradu i održavanje web stranica orginalnog i profesionalnog dizajna, prilagođenih Internet pretraživačima, SEO optimizacija, CMS sustavi, web aplikacije i grafički dizajn.

Što zapravo želite od svoje Web stranice

Sve više vlasnika tvrtki i obrta uviđa da je kvaliteta web stranice vrlo bitan čimbenik u kreiranju e-brenda, proizvoda i naravno samog poslovanja. Kvalitetnu web stranica nije dovoljno kreirati samo da bi postojala i da bi na kraju bila još jedna u moru sličnih i bezličnih, već ju je bitno kreirati da bude direktna prednost nad konkurencijom.

Besplatne konzultacije i savjeti

Ako trebate novu web stranicu ili redizajn već postojeće, obratite nam se za besplatne konzultacije, kroz koje ćemo vam pomoći doći do zaključaka i rješenja. Razmjenom mišljenja, te razumljivim i transparentnim pristupom olakšat ćemo vam cijelokupni proces. A unikatnim dizajnom pretvaramo vašu viziju i potrebu u kvalitetnu i svrsishodnu Web stranicu.


Optimizacija ili prilagođavanje za tražilice

Cilj optimizacije web stranica je postići bolji rejting u besplatnim rezultatima pretraživanja, a da bi Vaša stranica postala konkurentna mora biti ispravno indeksirana za nama najvažnije tražilice kao što su Google, Yahoo, Bing.Marketinške kampanje

Želite unaprijediti svoj posao na Internetu? Kvalitetnim i planskim vođenjem marketinških kampanja, oglašavanjem i managementom profila na društvenim mrežama štedimo vaš novac i dragocijeno vrijeme! Naše usluge možemo ponuditi zajedno ili odvojeno u paketima koji vam odgovaraju. Marketing kampanje predstavljaju nekoliko E-business rješenja koja će vam pomoći unaprijediti poslovanje, smanjiti troškove i povećate prodaju proizvoda ili usluga.

SEO
Optimizacija web stranica

Web marketing je balansiranje između znanosti i umjetnosti, u kojem se isprepliću dizajn, programiranje, osmišljavanje i pisanje tekstova, te naravno, optimizacija web stranice za tražilice ili pretraživače "SEO". Za uspješnu SEO kampanju potrebno je više različitih faktora koji pomažu u odrađivanju i pravilnom optimiziranju web stranice.

SEM
Search engine marketing

"SEM" je forma internet marketinga koja promovira web stranice oglašivača kroz pojačanu vidljivost na internet pretraživačima. Ova forma oglašavanja je izrazito korisna ukoliko web stranice nisu optimizirane ili je zbog visoke koncentracije konkurencije na ciljanim ključnim riječima teško postići visoki rang na rezultatima pretraživanja. A mi vam pomažemo unaprijediti postojeće rezultate.

E-mail marketing
Za postojeće i potencijalne klijente

E-mail marketing je za izravnu komunikaciju i slanje komercijalne poruke grupi ljudi ili pojedincima koji koriste e-mail. U najširem smislu, svaki e-mail poslan potencijalnom ili trenutnom klijentu može se smatrati e-mail marketingom. Cilj je ovakve vrste marketinga poboljšanje odnosa vas kao trgovca ili pružatelja usluga sa svojim sadašnjim ili već postojećim kupcem ili korisnikom.

Social media marketing
Društvene mreže

Društveni mediji ili "socijalne" mreže - (Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube...) su svojom ekspanzijom i popularnošću omogućile jedan sasvim novi vid oglašavanja i promocije koji je vrlo profitabilan i specifičan. Bio to Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube ili neki drugi kanal komunikacije, imajte na umu da samo kvalitetnom izradom atraktivnog i relevantnog sadržaja možete postići fantastične rezultate u interakciji s postojećim i novim korisnicima vaših stranica.